ما روزانه خوراکیهای زیادی مصرف میکنیم که مضرند. با سه عدد از آنها که بیشتر مصرف میشوند آشنا شویم:
حتی اگر اولین ماده نان شما «آرد گندم» باشد. باز هم آرد سفید برای سلامتی شما خطرناک است. این موضوع را بسیاری از افراد نمیدانند یا میدانند و به آن توجهی نمیکنند. مصرف نانهای تولید شده با آرد سفید منجر به از بین رفتن ذخایر آهن بدن میشود و به مرور زمان منجر به پوکی استخوان میشود. تاثیر کمخوابی بر پوکی استخوان را هم در اینجا بخوانید.
مرغ سرخ شده، ناگت، سیب زمینی یا بسیاری دیگر از خوراکیهای نیمه آماده که یک بار سرخ شدهاند، برای سلامتی بسیار خطرناک محسوب میشوند. اما افراد مختلف به علت مشغله کاری و مواردی مشابه به جای طبخ غذای خانگی از غذاهای سرخ شده و نیمه آماده استفاده میکنند.
طبق بررسی سال ۲۰۱۵ که در ژورنال Advances in Nutrition منتشر شده است، کارشناسان نتیجه گرفتند غذاهای نیمه آماده و سرخ شده در افزایش ریسک ابتلا به سرطان نقش دارند.
شاید شما هم از افرادی باشید که فکر میکنید دسرهای قنادی و رستوران سالمتر از دسرهای رستورانهای کوچک و کافی شاپها هستند و عادت دارید در هر رستورانی حتما دسر هم سفارش دهید. اما جالب است بدانید هر بار که دسر سفارش میدهید خود را به مصرف شکر، کالری و چربی دعوت میکنید. بنابراین، دسرهای رستوران واقعا خطرناک هستند زیرا قسمتها غالب این نوع دسرها را سدیم تشکیل میدهد.
درباره این سایت